Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

"Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο;" (http://img.protothema.gr, 13/1/2012) αλλά και... "Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Έχω χτυπήσει γυναίκα» (http://www.star.gr, 13/1/2011)

..............................................................

Tο καυστικό του σχόλιο για τον νεαρό ηθοποιό

Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο;

web only
13/01/2012  09:56

 

http://img.protothema.gr/7820B79EB169C754B94F990944BF08B9.jpg
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να του πει το δικό του «Τop 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών… Στη λίστα, λοιπόν, του νεαρού ηθοποιού δεν υπήρχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι που εκνεύρισε τον δεύτερο.

Με αφορμή την επίσκεψη του νιόπαντρου ζευγαριού, Θάλειας Ματίκα και Τάσου Ιορδανίδη, στο «Πρωινό mou», ο Πέτρος Φιλιπππίδης μιλώντας τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Mega δε δίστασε να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.


Όταν, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας τον ενημέρωσε πως όλοι οι καλλιτέχνες, που έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς στην εκπομπή, τον έχει συμπεριλάβουν στο «Top 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών», ο Πέτρος Φιλιππίδης βρήκε αφορμή και έκανε το «καυστικό» του σχόλιο σε όσα είχε πει την προηγούμενη μέρα στην εκπομπή ο νεαρός ηθοποιός.


«Χθες ο Μπουσουλόπουλος δε με έβαλε», απάντησε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον παρουσιαστή να λέει πως ο νεαρός ηθοποιός έβαλε μόνο πιτσιρικάδες ηθοποιούς στη λίστα του. «Ο Βασίλης ο Χαραλαμπόπουλος είναι πιτσιρικάς; Δεν έχει ηλικία το θέατρο, πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο. Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δυο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς: τον κύριο Μπέζο και τον κύριο Φιλιππίδη», είπε ο ίδιος δείχνοντας την ενόχλησή του.
  
Aλλά και...

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Έχω χτυπήσει γυναίκα»
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος τα ρίχνει τα χαστουκάκια του στις γυναίκες. Το αποκάλυψε ο ίδιος, καλεσμένος σήμερα στο «Πρωινό mou».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει χτυπήσει γυναίκα, ο ηθοποιός-τραγουδιστής, απάντησε πως το έχει κάνει 2-3 φορές:

«Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο, αλλά έχει τύχει μια, δυο τρεις φορές πάνω στον καυγά. Δεν τη σκότωσα στο ξύλο. Εντάξει, όλοι το έχουν κάνει! Μετά απ΄αυτό, γούσταρε περισσότερο».

Μάλιστα όπως είπε, έχει τύχει να εξαφανιστεί από σχέση χωρίς να πει το γιατί, με αποτέλεσμα το έτερον ήμισυ να τον ψάχνει – μάταια -, αφού εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Πλέον είναι 28 χρονών και μένει μόνος από τα 25 του. Το διάστημα αυτό όπως αποκάλυψε, έχει συζήσει με γυναίκες στο σπίτι του κατά καιρούς.

Η πιο μακροχρόνια σχέση του κράτησε πέντε χρόνια, ενώ πλέον κάνει σχέσεις ανάλογα με το πώς νιώθει:

«Είμαι όπως νιώθω στις σχέσεις μου. Αλλάζει ανά περιόδους. Εξαρτάται από το πώς είμαι εγώ, από το πώς είναι τα άτομα, και από το πώς θα τα βρούμε». 

Άλλωστε όπως λέει, «όλοι οι άνθρωποι θέλουν να βρούν έναν άνθρωπο να ταιριάξουν και να μείνουν μαζί του».

Όσο για το ποιες γυναίκες του αρέσουν; «οι ειλικρινείς γυναίκες, που έχουν μυαλό το οποίο δεν πετάει, και ξέρουν τι θέλουν. Που δεν τους νοιάζει μόνο τι θα φορέσουν, τι θα βάλουν κ.τ.λ. Μ΄αρέσει να είναι λίγο πιο χύμα η κατάσταση».
 http://www.star.gr/life_style/125411/

.........................................................

 σχολιάζω: Ένας αξιομνημόνευτος διάλογος εκπροσώπων των ζωντανών καλλιτεχνικών δυνάμεων της χώρας. Ένας διάλογος που, ιδιαίτερα τώρα, στους καιρούς της κρίσης, η χώρα και οι πολίτες της τον έχουν ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε. 
   Όμως ας σοβαρευτούμε: Ένας διάλογος που έρχεται να αποδείξει ότι, μαζί με τους παγκόσμιους πολέμους, η μεγαλύτερη κατάρα του 20ου αιώνα ήταν η τηλεόραση. Που έδωσε βήμα λόγου στην ασημαντότητα ανθρώπων και έργων που καμώνονται τους σπουδαίους και τα σπουδαία. Που νοιάζονται μόνο να ανταποκρίνονται στις αξιολογικές κλίμακες του μέσου, και όχι στην αξιολόγηση του έργου τους. Που όταν δεν αλληλολιβανίζονται νιώθουν να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, σαν να ακυρώνονται οι λόγοι της ύπαρξής τους και της δράσης τους. Που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να "εμπορευθούν" και τις αθλιότητες της  προσωπικής τους ζωής και να καμαρώνουν γι' αυτές (πχ. ξύλο στις γυναίκες τους που μετά γουστάρουν περισσότερο!), όπως εμπορεύονται και τις "δημιουργίες" τους (βλ. Φιλιππίδη ως "μπακαλόγατο" στη διαφήμιση τυριού). Εντάξει παιδιά, "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" όπως έλεγε κι ο Σπύρος Καλογήρου στον Κούρκουλο, όταν, εδώ και 50 περίπου χρόνια (αλήθεια, πώς πέρασαν...) ξεκινούσε το βλαχο-σταρσίστεμ του ελληνικού σινεμά και της τηλεόρασης. Τώρα που η γενική καταστροφή πλησιάζει να δούμε πού και σε ποιους θα ποζάρετε...


Οι υπό αναχώρησιν Θάλεια και Μελπομένη 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου